A hagymát szeletekre, a szárzellert karikára, a fokhagymát apróra vágom. Közepes lángon vajat olvasztok, rádobom a zöldségeket és fed? alatt 5-6 percig párolom. Ha a zöld
B?, sós vízben el?f?zzük a brokkoli rózsáit. A gyömbért 3 karikára vágjuk. A brokkoli f?z?vizéb?l egy keveset a garnélákra öntünk, majd megszórjuk egy kanál kukoricaliszt
A garnélák fejét leválasztjuk, páncéljukat leszedjük, a farkukat egy darabban hagyjuk. A hasukat 2-3 helyen bevágjuk, hogy a törzsük egyenesen maradjon.
Sóval, gyömbérr
Az olajat olyan serpeny?be öntjük, ahol 1 cm magasan áll. A kalmárt hideg, folyó vízben megmossuk, és megszárítjuk. A bundázást a hagyományos módon végezzük, de a lisztbe
Az összes f?szert felaprózzuk, a kagylót pedig felszeleteljük. Egy tálban összekeverjük a bort, kevés ecetet, a f?szereket és a felaprózott hagymát. Végül a kagylóhúst el
a homárhúst kiszedjük a farkából, apróra vágjuk, de a páncéljukat félretesszük. a homárt a paradicsompürével, az újhagymával és a mártással összekeverünk, majd a páncélba
A szalonnát, a vajat, a fokhagymát és a szárított f?szereket nagy serpeny?ben, nagy lángon megfuttatjuk, nem engedjük megbarnulni. A lisztet a hagymás szalonnával összeke
Egy serpeny?ben kevés olajban megpirítjuk egy kicsit a fokhagymát és a csilit, majd beletesszük a rákokat is. 3-4 percig pároljuk benne a tigrisrákokat, néha meg is forga
Ugrás a lap tetejére >>