Fogunk egy tálat, beleöntjük a bort, majd hozzáadjuk az összepréselt fokhagymát, a felkarikázott hagymát és a felaprózott zellert. Ebbe tesszük bele a kagylókat, majd add
Egy lábosba öntjük a bort, majd beletesszük az összepréselt fokhagymákat és a kagylókat. Így addig f?zzük, amíg a kagylók kinyílnak, majd a fels? héjukat eltávolítjuk. Ek
Egy turmixba tesszük a kétszersültet, a pisztáciát, a petrezselymet és a bazsalikomot, majd az egészet összeturmixoljuk. Ezután olajban és borban megpirítjuk a fokhagymát
A szalonnát, a vajat, a hagymát, a fokhagymát és a szárított f?szereket egy serpeny?ben megfuttatjuk. beletesszük a lisztet és a tejszínt, és pároljuk. A kagylókat a borb
Garnélákat és a rákot tisztítsuk meg. Süll?t vágjuk csíkokra. Olvassuk meg a vajat, és dinszteljük meg benne a halat és a tenger gyümölcseit.
Ízesítsük fekete borssal. A
A kagylókat az olívaolajjal, a fokhagymával, a sóval és a borssal összekeverjük. A pizzalapon az articsókaszívet, és a kaliforniai paprikát elrendezzük. A kagylós keverék
A felaprított fokhagymát olajban megpirítjuk, majd hozzákeverjük a mustárt, és felöntjük a borral. Ezután beletesszük a kagylókat, és addig f?zzük ?ket, amíg kinyílnak. H
A rákokat felolvasztjuk, a vajat és az olajat felmelegítjük, és megfuttatjuk rajta a finomra vágott zöldségeket. Közepes lángon 10 percig fonnyasztjuk. Hozzáadjuk a rákok
Ugrás a lap tetejére >>