Keverjük össze a vörösbort, a fokhagímát, a vöröshagymát, a petrezselymet, a sót, borsot, és zöldf?szer-csokrot. Pácoljuk benne a combokat 48 órát.
Hevítsük fel az olaja
Kipréseljük a narancsot, és a mandarint cikkekre szeljük.. A combokat el?készítjük, majd bef?szerezzük. A vadnyúlcombokat lisztbe mártjuk és a felmelegített vajon el?sütj
A szalonnával megt?zdeljük a húst, és megsütjük a zsírban. A zöldségeket megpirítjuk a hús zsírjában, hozzáadjuk a paradicsomot, lisztet, f?szereket, felöntjük a borral,
A húst négy napig pácoljuk, majd lisztbe hempergetjük, és szalonnaszeletekbe csomagoljuk. Forró vajban minden oldalát megpirítjuk, majd megf?szerezzük. Öntünk rá az alapl
Egy tálban összekeverjük az olajat és az összes f?szert, majd ebben pácoljuk a húst. Ezután kevés olajon megpirítjuk, hozzáadjuk a zöldségeket és a paradicsompürét. Így s
A bort dolgozzuk össze a konyakkal, az összevágott hagymákkal, a felszeletelt répával, a zellerággal és f?szerezzük a szemes borssal, a szegf?szeggel, a borókabogyóval és
A combokat tegyük egy edénybe, öntsük rá a bort, a konyakot, tegyük mellé a felszeletelt sárgarépát, a feldarabolt vöröshagymát, a kakukkfüvet, a babérlevelet és a szegf?
Egy tálban összekeverjük a bort, a babérlevelet, az összepréselt fokhagymát, a kakukkfüvet, a szegf?szeget és a felszeletelt hagymát. Ebbe pácoljuk éjszakára a húst, majd
Ugrás a lap tetejére >>