Keverjük össze a vörösbort, a fokhagímát, a vöröshagymát, a petrezselymet, a sót, borsot, és zöldfűszer-csokrot. Pácoljuk benne a combokat 48 órát.
Hevítsük fel az olaja
Kipréseljük a narancsot, és a mandarint cikkekre szeljük.. A combokat előkészítjük, majd befűszerezzük. A vadnyúlcombokat lisztbe mártjuk és a felmelegített vajon elősütj
A szalonnával megtűzdeljük a húst, és megsütjük a zsírban. A zöldségeket megpirítjuk a hús zsírjában, hozzáadjuk a paradicsomot, lisztet, fűszereket, felöntjük a borral,
A húst négy napig pácoljuk, majd lisztbe hempergetjük, és szalonnaszeletekbe csomagoljuk. Forró vajban minden oldalát megpirítjuk, majd megfűszerezzük. Öntünk rá az alapl
Egy tálban összekeverjük az olajat és az összes fűszert, majd ebben pácoljuk a húst. Ezután kevés olajon megpirítjuk, hozzáadjuk a zöldségeket és a paradicsompürét. Így s
A bort dolgozzuk össze a konyakkal, az összevágott hagymákkal, a felszeletelt répával, a zellerággal és fűszerezzük a szemes borssal, a szegfűszeggel, a borókabogyóval és
A combokat tegyük egy edénybe, öntsük rá a bort, a konyakot, tegyük mellé a felszeletelt sárgarépát, a feldarabolt vöröshagymát, a kakukkfüvet, a babérlevelet és a szegfű
Egy tálban összekeverjük a bort, a babérlevelet, az összepréselt fokhagymát, a kakukkfüvet, a szegfűszeget és a felszeletelt hagymát. Ebbe pácoljuk éjszakára a húst, majd
Ugrás a lap tetejére >>