Az ?zhúst felszeleteljük, majd fél órát a tejben áztatjuk. Ezután szárazra törüljük, bepanírozzuk, és olajban készre sütjük. Végül ízlés szerint valamilyen körettel kínál
A májat felkockázzuk, meglocsoljuk a konyakkal, majd fél órát állni hagyjuk. Ezután vajon puhára pároljuk, a majoránnával ízesítjük, és az egészet leturmixoljuk. Hozzákev
A gerincet ujjnyi vastagon felszeleteljük, és kiklopfoljuk. Sóval, borssal ízesítjük, és lisztbe forgatjuk. Egy kevés olajat felforrósítunk, majd a húst hirtelen megsütjü
A hagymát megpirítjuk a zsírban, majd a fokhagymát is, hozzáadjuk a f?szereket, felöntjük vízzel, és megpároljuk benne a felkockázott húst. Végül belerakjuk a paprikát, é
A hagymát vágjuk finomra, és pirítsuk meg a zsírban, majd szórjuk meg pirospaprikával, keverjük bele a zúzott fokhagymát, és a kockára vágott húst. sózzuk meg, és öntsük
A szalonna zsírját kiolvasztjuk, majd ezen megpirítjuk a felaprózott hagymát. Ezen megpirítjuk a felkockázott húst, a f?szerekkel ízesítjük, majd kevés vizet adunk hozzá,
A vesepecsenyét sózzuk, borsozzuk, majd olajon megpirítjuk, közben a borókabogyót és a babérlevet is hozzáadjuk. Így süt?be tesszük negyed órára, majd felszeleteljük, és
A feldarabolt zellert összekeverjük az ecettel, a fokhagymával, a fahéjjal, a szegf?szeggel, rozmaringgal, sóval, majd a hússal együtt egy zacskóba tesszük, és egy éjszak
Ugrás a lap tetejére >>