Egy lábosban keverjük össze a levest a vörösborral, a ketchuppal, a kakukkf?vel és a borssal. Forraljuk fel, majd vegyük kisebbre a lángot, és 20-30 percig f?zzük keverge
A felcsíkozott húst megpirítjuk, sózzuk, borsozzuk, majd félretesszük. Helyére a felkockázott paradicsomot tesszük, majd 5 perc párolás után a gombát, hagymát és tejfölt
A húsba nyílásokat vagdosunk, melyekbe szalonnacsíkokat és répaszeleteket teszünk. Egy porcelántálba tesszük a fahéjat, a kakukkfüvet, a babért, a rozmaringot és a bort,
A húst kockázzuk fel, a hagymát vágjuk apróra. A vajon pirítsuk meg a húst, majd vegyük ki. A visszamaradt zsiradékon pároljuk üvegesre a hagymát, ízestísük sóval, ecette
Keverjük össze a f?szerkeverék hozzávalóit. Készítsük el? a parazsat a grillsüt?ben. A steak mindkét oldalát kenjük be olajjal, és a f?szerkeverékkel. 20.30 percig pihent
Mártás:
Forraljuk fel egy kis lábosban az ecetet, a mogyoróhagymát és a borsot. Addig f?zzük, amíg a térfogata 2 ek-nyira csökken.
A tojássárgáját verjük fel a bepácol
A hús széleit bevagdossuk, majd sózzuk, borsozzuk, meglocsoljuk olajjal és néhány órára h?t?be tesszük. Ezután leitatjuk róla az olajat, lisztbe forgatjuk, és olajon megs
Mártás:
Keverjük össze a csilit, a fokhagymát, a petrezselymet, az oregánót, a sót és a citromlevet egy robotgépben. Keverjük hozzá az olajat. Fedjük le egy celofánnal,
Ugrás a lap tetejére >>