» A f?szerkeverékhez: » 1 ek. finomra ?rölt, sötétre pörkölt babkávé » 2 tk. durva szem? tengeri só » 1 tk. barna cukor » fél tk. frissen ?rölt fekete bors » 1/4 tk. ?rölt szegf?bors » 4 rib eye steak, 2,5 cm vastagon » olívaolaj
Keverjük össze a f?szerkeverék hozzávalóit. Készítsük el? a parazsat a grillsüt?ben. A steak mindkét oldalát kenjük be olajjal, és a f?szerkeverékkel. 20.30 percig pihentessük grillezés el?tt. Zárt süt?ben süssük a steakot 4-5 percig, majd fordítsuk meg, és süssük tovább. Vegyük le a grillr?l, és pihentessük 3.5 percig.
Elkészítési id?: 10-13 perc.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom