A húst és a szalonnát ledaráljuk, sózzuk, borsozzuk, majd elkeverjük a tojásokkal és a beáztatott zsemlével. Ezt téglalap alakúra formázzuk, majd az egyik felén elsimítju
A pacalt többször mosd át. Készíts pörköltalapot, tedd bele a csíkokra vágott pacalt, és fed? alatt párold puhára. Néha kevés vizet önts alá. de vigyázz nehogy hosszú lér
Többször öblítsd le a pacalt. Készíts pörköltalapot, tedd bele a csíkokra vágott pacalt, fed? alatt párold puhára, lassú t?zön.Ha kívánja önts rá kevés vizet, de vigyázz
A pác hozzávalóit egy tálban összekeverjük, majd a húsra vágunk egy zsebet, és így pácoljuk egy napot a h?t?ben. Másnap a felaprózott hagymát és szalonnát az olajban megp
Tisztítsuk meg a húst és adjuk hozzá a felkarikázott hagymát, a zúzott fokhagymát, az összevágott répát, póréhagymát, valamint zellert. F?szerezzük meg jól sóval és borss
Daraboljuk fel a húst, kloffoljuk ki, sózzuk meg, panírozzuk lisztbe, és zsírban süssük meg. A hús zsírjában pirítsuk meg a hagymát, adjuk hozzá a f?szerpaprikát, öntsük
A húshoz keverjük a felaprózott hagymát, a vajat és néhány csepp vizet. Sózzuk, borsozzuk, a paprikával ízesítjük, majd golyókat csinálunk bel?le. Végül grillen kb. 5 per
Apróra vágjuk a megtisztított hagymát és zsírban megfonnyasztjuk. Megszórjuk a pirospaprikával, köménnyel, adunk hozzá egy kevés vízet. Hozzáadjuk még a felkarikázott zöl
Ugrás a lap tetejére >>