A burgonyát egy fazék forró, sós vízben 10-15 perc alatt f?zzük puhára. Sz?rjük le és csepegtessük le. 1 ev?kanél olajon pároljuk puhára a hagymát és a fokhagymát. Keverj
Egy edényben keverd össze a hús csíkokat a chilivel, fokhagymával, szójaszósszal, a borssal, és 30 percig pácold.Egy másik edényben a kukoricakeményít?t keverd simára víz
A húst és a csontokat egy nagy lábosba tesszük, felöntjük 2,5 liter vízzel, majd f?zni kezdjük. A habot folyamatosan leszedjük a lér?l, közben a zöldségeket, a fokhagymát
A vel?scsontokat és másfél liter vizet kuktába teszünk, felforraljuk. A felaprózott hagymát vajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felszeletelt répát és zellert. Ezeket a h
A hagymát és a zöldségeket felszeleteljük, a krumplit és a húst felkockázzuk. A húst és a hagymát a vajon átpirítjuk, majd hozzáadjuk a zöldségeket, sózzuk, borsozzuk, a
Tegyük a húst minden f?szer nélkül a grillre, és süssük meg egyenletesen mindkét oldalát. Helyezzük a filéket a grill szélére, és tálalás el?tt hagyjuk ott állni 2 percig
A paradicsomokat tegyük hirtelen lobogó vízbe, hogy könnyen le tudjuk szedni a héját. Vágjuk kockára és keverjük hozzá a zúzott fokhagymát, az olívaolajat, valamint az ös
Vágjuk vékony szeletekre a marhahúst, és tegyük üvegtálba a fokhagymával, újhagymával, szójaszósszal és a szezámolajjal együtt. Keverjük össze, fedjük le, majd 30 percre
Ugrás a lap tetejére >>