A zsemleszeletekre libamájpürét kenünk, majd mindegyikre egy-egy szelet kész bélszínt teszünk. A bort, a borecetet, a borsot, babérlevelet, petrezselymet, citrushéjakat é
A zsemlékre főtt marhacsontvelőt kenünk, majd rátesszük a kész bélszínszeletet, és a bordói mártással meglocsolva kínáljuk. A mártást a következőképpen készítjük el: a re
A zsemléket megkenjük a gombapürével, majd rátesszük az elkészített bélszínt, és a kétféle mártással kínáljuk, melyeket a következőképpen készítjük el: a Normand mártásho
A szegy alsó részéből szedjük ki a csontokat, és vágjuk fel a szegyet. A vajat, 3 db tojás sárgáját, 1 egész tojást, 1 tejben áztatott zsemlét, petrezselymet, fűszereket
A húst felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk, majd a zsírban átsütjük. A tojást megfőzzük, megpucoljuk, majd egészben egy-egy szelet húsba csomagoljuk. Zsineggel átkötjük, ma
A nyelvet sós vízben megfőzzük, bőrét lehúzzuk, majd elfelezzük. A húst kivájjuk, a kivájt részt pedig finomra vágjuk. Ezt összekeverjük a ledarált sertéscombbal, a beázt
A húst és a fűszereket egy lábosba tesszük, felöntjük 5 deci vízzel, majd kb. 2 órán keresztül főzzük. Ezután a hagymával együtt ledaráljuk, majd a vajon megpirítjuk. Ekö
Vágd ujjnyi vastag csíkokra a bélszínt, tedd egy mély tálba, az olívaolajat locsold rá. A kétféle hagymát, a petrezselymet, a chilit aprítsd fel és szórd a húsra. Sózd, b
Ugrás a lap tetejére >>