A zsemleszeletekre libamájpürét kenünk, majd mindegyikre egy-egy szelet kész bélszínt teszünk. A bort, a borecetet, a borsot, babérlevelet, petrezselymet, citrushéjakat é
A zsemlékre f?tt marhacsontvel?t kenünk, majd rátesszük a kész bélszínszeletet, és a bordói mártással meglocsolva kínáljuk. A mártást a következ?képpen készítjük el: a re
A zsemléket megkenjük a gombapürével, majd rátesszük az elkészített bélszínt, és a kétféle mártással kínáljuk, melyeket a következ?képpen készítjük el: a Normand mártásho
A szegy alsó részéb?l szedjük ki a csontokat, és vágjuk fel a szegyet. A vajat, 3 db tojás sárgáját, 1 egész tojást, 1 tejben áztatott zsemlét, petrezselymet, f?szereket
A húst felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk, majd a zsírban átsütjük. A tojást megf?zzük, megpucoljuk, majd egészben egy-egy szelet húsba csomagoljuk. Zsineggel átkötjük, ma
A nyelvet sós vízben megf?zzük, b?rét lehúzzuk, majd elfelezzük. A húst kivájjuk, a kivájt részt pedig finomra vágjuk. Ezt összekeverjük a ledarált sertéscombbal, a beázt
A húst és a f?szereket egy lábosba tesszük, felöntjük 5 deci vízzel, majd kb. 2 órán keresztül f?zzük. Ezután a hagymával együtt ledaráljuk, majd a vajon megpirítjuk. Ekö
Vágd ujjnyi vastag csíkokra a bélszínt, tedd egy mély tálba, az olívaolajat locsold rá. A kétféle hagymát, a petrezselymet, a chilit aprítsd fel és szórd a húsra. Sózd, b
Ugrás a lap tetejére >>