A tésztát bő, sós vízben megfőzzük. A paradicsomok héját lehúzzuk, kimagozzuk és kockákra vágjuk. Az apró kockákra vágott mogyoróhagymát összekeverjük a paradicsommal, hozzáadjuk a vékony csíkokra vágott csilit, sóval, borssal ízesítjük és beleöntjük az olajat. Megtisztított, csíkokra vágott bazsalikomlevéllel megszórjuk. A lecsepegtetett spagettivel összeforgatjuk a paradicsomos mártást, hozzátesszük a kockákra vágott mozzarellát és alacsony fokozaton, óvatosan melegítjük, amíg a sajt el nem olvad.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom