A tojásokat megf?zzük. A húst a tojás szélességének megfelel?en felvágjuk. A tojások két végét levágjuk, és a nyílásba nyomjuk. A hús két végét megt?zzük, hogy a tojás ne
Tárkonyvaj:
Alacsony lángon hevítsük fel az olajat, tegyük bele a mogyoróhagymát, és pirítsuk meg.
Egy tálban keverjük össze a mogyoróhagymát, a vajat és a tárkonyt. T
Melegítsük el? a süt?t 200 fokra. Hámozzuk és mossuk meg a burgonyát, majd gyaluljuk le. Reszeljük le a sajtot. Pucoljuk és felezzük meg a fokhagymát, és egy nagy, h?álló
A hátszín széleit bevagdaljuk, majd néhány percig vajon sütjük. Sózzuk, borsozzuk, amíg sül a vajjal locsolgatjuk, majd a szaftjával meglocsolva ízlés szerint valamilyen
A húst bekenjük az olajjal, megszórjuk a borssal, majd grillrácson készre sütjük. Eközben a burgonyát, a tököt és a hagymát f?zni kezdjük, forrás után 3 percig még hagyju
A marhalábszárat f?zzük egy órát a vízben. Tegyük hozzá a szegf?szeget, sót, borsot, a leveskockát, a sárgarépát, és 1 vöröshagymát.
3 vöröshagymát aprítsunk fel, és va
A húst 4 félujjnyi vastagságú, hosszú, vékony szeletre vágjuk, majd az egyik oldalukat mustárral megkenjük. A szalonnát nagyon vékonyan felszeleteljük, az egyik hagymát f
A felaprózott hagymát megpirítjuk, majd megszórjuk a paprikával, és hozzáadjuk a felkockázott marhahúst. Amikor a hús már fehérre sült, beletesszük a felkarikázott zöldpa
Ugrás a lap tetejére >>