Kétszer is ledaráljuk a marhahúst, majd meglocsoljuk a tejjel, és hagyjuk, hogy jól megszívja magát. Melléadjuk a beáztatott zsemlét, és megsózzuk, borsozzuk ízlés szerin
A gombát 20 percig forró vízben áztatjuk, majd félretesszük. A hús mindkét oldalát megpirítjuk olajban, majd ezt is félretesszük. Helyére a felaprózott hagymát és az össz
Egy tálban alaposan dolgozzuk össze a húst, a koriandert, a köményt, a fokhagymát, a mogyoróhagymát, a cayenne borsot, a mentát, a sót és a borsot. Ebb?l a keverékb?l kés
A májat felkockázzuk, vajon megpirítjuk, majd felöntjük a tejjel. Hozzáadjuk a szegf?szeggel megt?zdelt hagymákat, a majoránnát, sózzuk, majd lefedve teljesen puhára páro
Egy tálban keverjük össze a gyömbért, a fokhagymát, a lime levét és héját és a halmártást, majd ebbe tegyük bele a húst, és hagyjuk benne pácolódni 60 percig. Ezt követ?e
Tisztítsuk meg a húst, kockázzuk fel és adjuk hozzá a feldarabolt paprikát, a nagyobb darabokra vágott hagymákat és az olívaolajat. Ízesítsük a kakukkf?vel, az oregánóval
A nyelvet megf?zzük, b?rét eltávolítjuk, majd felszeleteljük. Eközben a felcsíkozott szalonnát megpirítjuk, hozzáadjuk a felaprózott petrezselymet, az összepréselt fokhag
Egy tálban összekeverjük az olajat, a bort, a citromhéjat és a f?szereket, majd 2-3 napig ebben pácoljuk a marhanyelvet. Ezután megpirítjuk, a borral felengedjük, és így
Ugrás a lap tetejére >>