Pác:
Keverjük össze a hozzávalókat, tegyük bele az oldalast, és forgassuk össze a páccal. Fedjük le, és tegyük 4 órára a h?t?be. Melegítsük el? a grillsüt?t. Grillezzük
A húst kiklopfoljuk, megsózzuk, lisztben megforgatjuk, és megsütjük. A hagymát és a szalonnát felaprítjuk, olajon megpirítjuk, egy kevés vízzel felengedjük, majd a húsra
Az összes zöldséget felcsíkozzuk, a hagymát elnegyedeljük. A húst sózzuk, borsozzuk, késsel bevagdaljuk. A nyílásokba tesszük a zöldségcsíkokat, majd egy kizsírozott jéna
A húst sózzuk, borsozzuk, majd a csontokkal együtt vajon megpirítjuk, és hozzáadjuk a feldarabolt zöldségeket. Megszórjuk a liszttel, felöntjük a borral és 1,25 deci vízz
A húst kiklopfoljuk, szalonnával megt?zdeljük, sózzuk, borsozzuk, majd olvasztott zsírra tesszük. Felöntjük a zöldséges csontlével és a borral, és lefedve készre pároljuk
Keverjük össze egy tálban az ?rölt fokhagymát, sót, paprikát és a frissen ?rölt borsot. Hússzeletek mindkét oldalát dörzsöljük be a száraz f?szernövény-keverékkel. Süssük
A húst kockázzuk fel, a hagymát vágjuk apróra. A vajon pirítsuk meg a húst, majd vegyük ki. A visszamaradt zsiradékon pároljuk üvegesre a hagymát, ízestísük sóval, ecette
Két deci vízhez keverjük a bort, az ecetet, a cukrot, a szegf?borsot, babérlevet, egész borsot, sót, 2 ek. mustárt. Belerakunk két elnegyedelt hagymát, majd a húst, és eb
Ugrás a lap tetejére >>