Egy tálban a felcsíkozott húshoz keverjük az olajat és a mustárt, majd sózzuk, borsozzuk. Ezután olajban sütni kezdjük, majd ha megpuhult, hozzákeverjük a felkarikázott p
A húst négy egyforma szeletre felvágjuk, kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. A mustárhoz keverjük a felaprózott petrezselymet, a tojást, a tejfölt, a lisztet és a felkockázo
A húst kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, bedörzsöljük a mustárral és a paprikát is rászórjuk. Ezután ráteszünk egy-egy szelet sonkát, szalonnát, a felszeletelt uborkát. Fe
A húst felszeleteljük, kikloffoljuk, megsózzuk, lisztbe panírozzuk, és zsírban megsütjük. A hús zsírjának felét vízzel összef?zzük, és belemártogatjuk a szeleteket.
A mártás hozzávalóit keverjük össze. Készítsük el? a parazsat a grillsüt?ben. A steak mindkét oldalát kenjük be olajjal, és f?szerezzük sóval és borssal. 20-30 percig pih
A mártás hozzávalóit a t?zhelyen kis lábosban összekeverjük 4 ek. vízzel, majd felforraljuk. Kisebbre vesszük a lángot, és 5-7 percig f?zzük még. Közben id?nként megkever
A nyelvet készre f?zzük, b?rét lehúzzuk, majd felszeleteljük. Eközben a felaprózott petrezselymet, az összepréselt fokhagymát és a kimagozott bogyókat vajon megpirítjuk.
A marhafelsálat felszeleteljük, majd kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. Ezután lisztbe forgatjuk, és olajban átsütjük. A szalonnaszeleteket egy részét egy jénaiba tesszük,
Ugrás a lap tetejére >>