A marhanyelvet egy lábosba tesszük, felöntjük 2,5 liter sós vízzel, és főzni kezdjük. Forráskor leszűrjük a habot, majd hozzáadjuk az összes feldarabolt zöldségeket, és l
Keverjük simára a krém hozzávalóit, majd kenjük be vele a húst, és pihentessük 20-30 percig.
Az avokádót kanalazzuk ki a héjából, és mártás többi hozzávalójával keverjü
A húst kockázzuk fel, a hagymát vágjuk finomra, és zsírban fonnyasszuk meg. Adjuk hozzá a zúzott fokhagymát, a köménymagot, a majoránnát, szórjuk meg pirospaprikával, kev
A felkockázott szalonna zsírját kiolvasztjuk, ezen megpirítjuk a feldarabolt húst. Sózzuk, borsozzuk, a fűszerkeverékkel ízesítjük. Felöntjük 2,5 deci borral, majd lefedv
A húst és a feldarabolt zöldségeket egy lábosba tesszük, felöntjük vízzel, majd forrástól számított egy órán keresztül főzzük. Ekkor a húst félretesszük, feldaraboljuk, a
a burgonyát egy fazék forró vízben főzzük meg 10-15 perc alatt. Szűrjük le és csepegtessük le, majd tegyük vissza a fazékba. Adjuk hozzá a vajat és a tejet. Keverjük sima
A paradicsomot keverjük össze az olajjal, és szórjuk meg cukorral. Tegyük tepsibe, és süssük 1,5 órát 150 fokon.
A burgonyát hámozzuk meg, és vágjuk kockára. Sós vízben
A húst borsozzuk, majd olajon mindkét felét megsütjük. Hozzáadjuk a feldarabolt hagymát, zöldborsot és olajbogyót, majd néhány perccel később beleöntjük a levest. Lefedve
Ugrás a lap tetejére >>