A marhanyelvet egy lábosba tesszük, felöntjük 2,5 liter sós vízzel, és főzni kezdjük. Forráskor leszűrjük a habot, majd hozzáadjuk az összes feldarabolt zö
Keverjük simára a krém hozzávalóit, majd kenjük be vele a húst, és pihentessük 20-30 percig.
Az avokádót kanalazzuk ki a héjából, és mártás többi hozz
A húst kockázzuk fel, a hagymát vágjuk finomra, és zsírban fonnyasszuk meg. Adjuk hozzá a zúzott fokhagymát, a köménymagot, a majoránnát, szórjuk meg pirosp
A felkockázott szalonna zsírját kiolvasztjuk, ezen megpirítjuk a feldarabolt húst. Sózzuk, borsozzuk, a fűszerkeverékkel ízesítjük. Felöntjük 2,5 deci borral
A húst és a feldarabolt zöldségeket egy lábosba tesszük, felöntjük vízzel, majd forrástól számított egy órán keresztül főzzük. Ekkor a húst félretessz
a burgonyát egy fazék forró vízben főzzük meg 10-15 perc alatt. Szűrjük le és csepegtessük le, majd tegyük vissza a fazékba. Adjuk hozzá a vajat és a tejet.
A paradicsomot keverjük össze az olajjal, és szórjuk meg cukorral. Tegyük tepsibe, és süssük 1,5 órát 150 fokon.
A burgonyát hámozzuk meg, és vágjuk kock
A húst borsozzuk, majd olajon mindkét felét megsütjük. Hozzáadjuk a feldarabolt hagymát, zöldborsot és olajbogyót, majd néhány perccel később beleöntjük a
Ugrás a lap tetejére >>