A szívet és a vesét forrázzuk le, vágjuk kockára. A hagymát vágjuk finomra, és zsírban fonnyasszuk meg. Adjuk hozzá a zúzott fokhagymát, a köménymagot, a majoránnát, szór
A húsokat kissé kiklopfoljuk, majd a mustárral megkenjük, borssal és paprikával ízesítjük. Mindegyiket egy-egy szalonnára tesszük, majd rájuk rakunk egy-egy szelet uborká
Olvasszuk meg a vajat, és süssük meg benne a húst. Rakjuk t?zálló tálba.
Pirítsuk meg a gombát a pecsenyeszaftban, tegyük hozzá a mustárt, sót, borsot, gyömbért, és f?zz
A felszeletelt hagymát és zöldségeket a húshoz adjuk, majd rászórjuk a borsokat és a fokhagymát. Az ecetet és fél liter vizet ráöntünk, majd két napig ebben pácoljuk. Ezu
Készítsük el? a parazsat a grillsüt?ben. a f?szerkeverék hozzávalóit keverjük össze. A steak mindkét oldalát kenjük be olajjal, és a f?szerkeverékkel. 20-30 percig pihent
Egy tálban a darált húshoz keverjük a felaprózott hagymát és mogyorót, a tojást, majd sózzuk, a f?szerekkel ízesítjük. Kis golyókat csinálunk bel?le, majd olajban megsütj
A felaprózott hagymát megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felcsíkozott húst és a f?szereket. Ezután kevés vizet öntünk hozzá, és így az egészet puhára pároljuk. A tejfölbe kev
A húst mossuk meg, töröljük meg, és mindkét oldalát kenjük be mustárral. Forró zsírban pirítsuk át, majd tegyük forró süt?be, és süssük meg. Amikor félig megpuhult, öntsü
Ugrás a lap tetejére >>