A káposztát felcsíkozzuk, a krumplit felkockázzuk, a paradicsomot meghámozzuk és feldaraboljuk. A káposztát és a burgonyát vajon megpároljuk, majd felöntjük
A húst felszeleteljük, kikloffoljuk, megsózzuk, először lisztbe, majd tojásba, végül ismét lisztbe panírozzuk, és zsírban megsütjük.
A húst felszeleteljük, majd egy lábosba tesszük, felöntjük egy liter sós vízzel, és főzni kezdjük. Hozzáadjuk az elnegyedelt hagymát, a fokhagymát, a chilit
A húst megtisztítjuk, leszedjük a hártyáit, besózzuk és a felforrósított zsiradékban a hús mindegyik oldalát jól átsütjük. Ezután lefedve tároljuk, amí
A húst egy napig a vörösborban érleljük, közben többször megforgatjuk. Ezután sózzuk, borsozzuk, majd a rozmaringgal, majoránnával és fokhagymával bedörzs
Szárzellert vágjuk 5 cm hosszú darabokra. Keverjük össze a húslevest, mézet, paradicsompürét, mártást, borecetet.
Wokban forrósítsunk fel olajat, tegyük be
A felszeletelt húst besózzuk, lisztbe forgatjuk, majd a vaj és olaj keverékén megpirítjuk mindkét felét. Ezután hozzáadjuk az összepréselt fokhagymát, a bore
A húsokat hagymás olajon megpirítjuk, majd a fűszerekkel ízesítjük. Hozzáadjuk a felszeletelt paradicsomot és paprikát, közben a levét folyamatosan vízzel p
Ugrás a lap tetejére >>