A felkockázott húst és a felkarikázott hagymát olajon megpirítjuk, majd sózzuk, borsozzuk, és párolni kezdjük. Közben mindig vízzel pótoljuk elfőtt levét. Amikor a hús te
A húst kiklopfoljuk, megsózzuk, lisztben megforgatjuk, és megsütjük. A hagymát felaprítjuk, olajon megpirítjuk, rászórjuk a paprikát, egy kevés vízzel felengedjük, majd a
A húst kiklopfoljuk, megsózzuk, lisztben megforgatjuk, és megsütjük. A hagymát felaprítjuk, olajon megpirítjuk, rászórjuk a paprikát, egy kevés vízzel felengedjük, majd a
A marhahúst folyó víz alatt öblítsük át, csöpögtessük le és vágjuk 4 egyenlő szeletre. Sóval, valamint borssal szórjuk meg és hagyjuk így állni körülbelül 20 percig.
Egy
Tedd egy nem fém edénybe a szójaszószt, a keményítőt, a cukrot, rizsbort vagy sherryt és a húst, és keverd össze alaposan. Forrósíts fel egy evőkanál olajat, egy nagy vas
A felkockázott szalonna zsírját kiolvasztjuk, majd erre tesszük a felszeletelt marhahúst, a felaprózott hagymát. Így megpirítjuk, közben fűszerezzük, hozzáadjuk a paradic
Daraboljuk fel a húst, kloffoljuk ki, sózzuk meg, panírozzuk lisztbe, és zsírban süssük meg. A hús zsírjában pirítsuk meg a lisztet, öntsük fel a spárga levével, keverjük
Főzzük meg a tésztát bő, forró vízben. Szűrjük le és tegyük félre. Hevítsük fel a vokot, és tegyünk bele 2 evőkanál olajat. A bélszíncsíkokat 2 perc alatt süssük meg benn
Ugrás a lap tetejére >>