A hagymát felkockázzuk és olajon megfonnaszjuk,majd hozzáadjuk a kockára vágott húst.Sózzuk,borsozzuk és hozzá öntjük a kecsapot,mustárt és egy pici vizet.Az egészet fed
A húst sózzuk, borsozzuk, majd jól átsütjük. Kivesszük a zsírb?l, majd kevés cukrot teszünk bele, és karamellizáljuk. A zöldséget felszeleteljük, majd a zsírra tesszük a
A húst ledaráljuk, majd összekeverjük a tejbe áztatott zsemlével, vajban pirított petrezselyemmel, tejszínnel, tojásokkal, f?szerekkel. Golyókat formálunk bel?le, morzsáb
FEldaraboljuk a húst, a hagymát, a paprikát és a paradicsomot, majd jól összekeverjük ?ket, és közben sózzuk és borsozzuk a szánk íze szerint. Mikor kész, 3 dkg zsíron pu
A húst alaposan ledaráljuk, nyolc részre osztjuk, majd korongokat csinálunk bel?le, és mindegyiket alufóliára tesszük. Mindegyikre egy-egy szelet sajtot és sonkát teszünk
A lehártyázott vel?t f?zzük meg sós, enyhén ecetes és babérleveles vízben, majd hagyjuk h?lni. G?z felett egy edényben f?zzünk krémet a vajból, a reszelt sajtoból, a felv
F?zzük ki a tésztát a csomagolása szerint. Sz?rjük le és tegyük félre. hevítsük fel a vokot, amikor felmelegedett csorgassuk bele az olajat. a bélszíncsíkokat süssük 3 pe
A húst tisztítsuk meg, kockázzuk fel, majd dolgozzuk össze a felvágott hagymával és répával, a zöldf?szerrel, valamint a borral. Fedjük le és tegyük egy napra a h?t?be. E
Ugrás a lap tetejére >>