A főtt hőst szeleteljük fel, mindkét oldalukat kenjük meg szardellapasztával, és pirítsuk meg a zsírban a hagymával együtt. Szórjuk meg liszttel, öntsük fel pár kanál víz
A felaprózott hagymát megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felkockázott húst, sózzuk, és párolni kezdjük. Eközben pirospaprikával, köménnyel ízesítjük, és beletesszük a felkock
A rostélyost verjük ki, és tegyük egy lábosba. A zsírban pirítsuk meg az apróra vágott hagymát és fokhagymát, szórjuk meg pirospaprikával, majorannával, köménymaggal, önt
A felkarikázott hagymákat olajban megpirítjuk, majd félretesszük őket. Helyükre a marhacsíkokat tesszük, majd ha ez is készre sült, a hagymához adjuk. A vegyes zöldséget
A kenyeret vízbe áztatjuk, majd kinyomkodjuk, és összekeverjük a húsokkal, a tojással és 2 fej felaprózott hagymával. Sózzuk, borsozzuk, a szerecsendióval ízesítjük, majd
Felkockázzuk a húst apróra, és felteszzük főni kb. másfél liter vízben. Mikor elkezd puhulni, melléteszzük az előzőleg megtisztított zöldségeket és a hagymát és addig főz
A salsa hozzávalóit keverjük össze, és tálalás előtt hagyjuk 2 órát állni. Tegyük a fokhagymát vágódeszkára, szórjuk meg 1 tk. tengeri sóval. Aprítsuk finomra, és közben
Melegítsük elő a grillsütőt, és egy sütőlapot. A burgonyát főzzük meg, majd szűrjük le, és hagyjuk megszáradni. Locsoljuk meg 4 ek. olajjal, sózzuk, borsozzuk, és forgass
Ugrás a lap tetejére >>