Az édesköményt daluljuk le, és keverjük össze a zöldjével, az olajjal és a citromlével.
Dolgozzuk össze a kenyérmorzsát, a parmezánt, a tojást, a citroml
Elkészítési idő: kb 45 perc
Energiatartalom: 499 kcal/2092 kj adagonként
A sütőt melegítsük elő 240 fokra, légkeverés esetén 22 fok is elegendő. A zsemlé
Távolítsuk el a tintahalból a belső áttetsző csontot. Vágjuk kis kockára a paradicsomot. Fokhagymát zúzzuk nagyon finomra.
Törjük darabokra a kenyeret, majd
A halat megtisztítjuk, lisztben megforgatjuk, és olajon megsütjük. lábosba helyezzük. A visszamaradt olajon megpirítjuk a fokhagymát és egy kis darab csípős pa
A borókabogyót mozsárban nagyon apró darabokra törjük. A füstölt hasfalat csíkokra vágjuk, és tányérra helyezzük. Az olaj, a borókabogyó, az ecet, só, bo
Elkészítési idő: kb 1 óra
Energiatartalom: 575 kcal/2410 kj adagonként
A sütőt melegítsük elő 200 fokra, légkeverés esetén elég 180 fok is. A csukáról
A fogast sózzuk, citromlevet locsolunk rá, majd fél órát állni hagyjuk. Ezután a szalonnával megtűzdeljük, jénaiba tesszük. Olvasztott vajat folyatunk rá, í
A chilit és a currypasztát az olajon fél percig pirítjuk, majd hozzáadjuk a limeleveleket és az alaplevet. Forrástól számított 20 percig főzzük lefedve, majd
Ugrás a lap tetejére >>