A halra citromlevet locsolunk, negyed órát állni hagyjuk, majd sózzuk, borsozzuk, bepanírozzuk. Ezután mindkét felét 10-10 percig sütjük az olajban, majd tálra
A szósz elkészítéséhez forraljuk fel a vajat, a levesalapot, és a tejszínt egy nagyobb edényben, s főzés közben kevergessük állandóan egy habverővel. Ha a
A halra citromlevet locsolunk, fél órát állni hagyjuk, majd sózzuk, borsozzuk. Ezután a felét egy kivajazott jénaiba tesszük, megkenjük a parajjal, majd a marad
Elkészítési idő: kb 50 perc
Energiatartalom: 161 kcal/684 kj adagonként
Az újhagymát mossuk meg, és aprózzuk fel. Egy lábosba öntsük bele a vizet, a fehérb
A halra citromlevet locsolunk, fél órát állni hagyjuk, majd sózzuk, borsozzuk. A felkarikázott újhagymát vajon megpároljuk, hozzáadjuk a petrezselymeket, sózzu
1 l vizet 1,25 dl borecettel, a fűszerekkel és 1 teáskanál cukorral felforralunk. Beletesszük a halat, amikor fő, 1 csésze hideg vízzel leöntjük. Félrehúzzuk,
Elkészítési idő: kb 50 perc
Energiatartalom: 240 kcal/1010 kj adagonként
Az újhagymát mossuk meg, és aprózzuk fel. Egy lábosba öntsük bele a vizet, a fehér
Egy szifonba töltünk 10 dkg tejszínt, majd beleteszünk pár csepp citromlevet és kevés fahéjat, és hűtőbe rakjuk. A felaprózott hagymákat olajon megpirítjuk,
Ugrás a lap tetejére >>