Mangós-zöldcitromos mártás:
A hozzávalókat összekeverjük, ízlés szerint fűszerezzük, és állni hagyjuk.
Egy tálban a szójaszószt, a mézet, a szezámola
Keverjük össze az ázsiai zöldsalátát, az uborkát és a koriandert egy tálban. Az édes csiliszószt, a halszószt, a rizsecetet és a mogyoróolajat is keverjük
A halat sózzuk borsozzuk, majd a currykrém és a kókusztej keverékével a húsos felét megkenjük. Lefedjük, és 1 órára hűtőbe tesszük. Egy edényben olajat m
A gardát bevagdossuk, majd nyársa tűzzük a gerincvonala mellett. Sózzuk, paprikázzuk, majd a tűzben késre sütjük. Végül ízlés szerint valamilyen körettel v
A halfilét sós vízben megfőzzük, majd hűtőbe tesszük. A zselatint, majonézmártást, aszpikot összekeverjük, és a halszeletekre kenjük. Francia salátára te
A tilipiát egy nagy kerámiatálba dobjuk. A zöldcitrom és narancs levét, a köményt, a sót, és a fehér borsot beletesszük. Összekeverjük, és fóliával letak
Főzzük ki a makarónit.
Olajat forrósítsunk fel, és dinszteljük meg benne a hagymát. Tegyük bele a hallevest, tintahalat és főzzük 5 percig. Adjuk hozzá a b
A halat becsomagoljuk, 30 percre lefagyasztjuk, és átlósan felvágjuk. Tányérokon szétosztjuk, a reszelt sárgarépát, a retket és a mizunaleveleket rátesszük.
Ugrás a lap tetejére >>