A filét feldaraboljuk, sózzuk, borsozzuk és olajjal bélelt lábosba tesszük. Leöntjük a borral, hozzáadjuk a babért, aprított hagymát, felkarikázott gombát,
A tonhalat felszeleteljük, sózzuk, citromlevet locsolunk rá, majd egy órát állni hagyjuk. Ezután egy kivajazott jénaiba rakjuk, rálocsoljuk a bort, lefedjük, ma
A megtisztított, megmosott halat vágjuk 3 centis darabokra.
Főzzük 20 percig a vörösbort, majd adjuk hozzá az alaplevet, a fűszercsokrot és ízesítsük sóval,
Elkészítési idő: kb háromnegyed óra
Energiatartalom: kb 195 kcal/820 kj adagonként
A heringet egy napra áztassuk be. Filézzük ki, és alaposan távolítsuk
A halat megtisztítjuk, lebőrözzük, kiszálkázzuk, 8 részre szeleteljük, bedörzsöljük sóval és 2 percig sütjük.
A hagymát a vajon üvegesre pároljuk, majd
A krumplit puhára főzzük, majd felszeleteljük. A cukkinit is ugyanekkora darabokra vágjuk, a paradicsomokat pedig elfelezzük. A feldarabolt lazacot wokban elősütj
A halat felolvasztjuk, majd megmossuk, és lisztbe forgatjuk. Lábosban olajat melegítünk, megpirítjuk rajta a fokhagymát, majd kivesszük, az olajhoz adjuk a petrezs
Elkészítési idő: kb 25 perc (és 1 óra állás)
Energiatartalom: 355 kcal/1491 kj adagonként
Először is a sózott, konyhakész heringet egy éjszakán át áz
Ugrás a lap tetejére >>