» 200g Schillerlocke (a tüskéscápa füstölt hasfala) » 4 db borókabogyó » 6 ek olaj » 2 ek almaecet » só, fekete bors, cukor » kapor a tálaláshoz
A borókabogyót mozsárban nagyon apró darabokra törjük. A füstölt hasfalat csíkokra vágjuk, és tányérra helyezzük. Az olaj, a borókabogyó, az ecet, só, bors, és cukor segítségével öntetet készítünk, s ezt a tányérra fektetett, füstölt hasfalra öntjük, ezt pedig kaporral díszítjük. Az öntet a füstölt ízt, remekül kiemeli.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom