Csuka uszonyait levágjuk, megnyúzzuk, kiszálkázzuk és a húst ledaráljuk. Ezt prézlivel, vörös és fokhagymával, aprózott főtt tojással, zsírral, sóval, bo
Kiszálkázzuk a halat, és rostélyon ledaráljuk. Zsemlemorzsát, tojást, sót, borsot, zellert és petrezselymet gyúrunk hozzá. Majd az egészet hagymás zsírral i
A húsra citromlevet locsolunk, majd negyed órát állni hagyjuk. A zsemlét beáztatjuk, kinyomkodjuk, majd összekeverjük a felaprózott hagymával, a darált hússal
A csuka bőrét úgy távolítjuk el, hogy a fej, és a bőr együtt maradjon. A húst kifilézzük, ledaráljuk, hozzáadjuk a tejbe áztatott zsemlét, tojást, reszelt
Elkészítési idő: kb 20 perc
Energiatartalom: 240 kcal/1009 adagonként
A tejszínt verjük fel habbá, adjunk hozzá citromlevet. Majd keverjük bele a tormát. A
A hal fejét levágjuk, kibelezzük, és megmossuk. Besózzuk, majd megtöltjük. Kizsírozott tepsiben 30 percig sütjük. Néha meglocsoljuk a zsírral.
Töltelék
Mindkét filét sűrűn beirdaljuk, egészen a bőrig bevágjuk, ügyelve arra, hogy a bőrt ne vágjuk át. Megsózzuk. A töltelékhez a finomra vágott hagymát az ola
A vajon pároljuk üvegesre az összevágott hagymákat, majd dolgozzuk hozzá a halszálkát. Ízesítsük sóval, borssal és a fűszercsokorral. Engedjük fel a borral
Ugrás a lap tetejére >>