Elkészítési idő: kb 50 perc
Energiatartalom: 252 kcal/1061 kj adagonként
Créme fraiche elkészítése:
Ha otthon szeretnénk elkészíteni, a következőképpen
A narancsolaj hozzávalóit egy lábosban, közepes lángon 10 percig melegítjük. A tűzről lehúzzuk, és 30 percig hagyjuk állni, majd leszűrjük, és félretessz
Olajban megpirítjuk a felaprított hagymát, hozzáadjuk a borsót, kevés vizet, sót, és negyed órán át főzzük. A borsót kiszedjük a léből és félretesszük
A felkarikázott póréhagymát és a felcsíkozott répát a vajon lefedve negyed órát pároljuk. Eközben a halakat besózzuk, borsozzuk. Négy 50 cm hosszú sütőpa
A felkarikázott krumplit és hagymát az olajban néhány percig sütjük, majd a felkarikázott répát is hozzáadjuk. A lazacszeleteket sózzuk, borsozzuk, kaporral m
A paprikát felkockázzuk, az olajbogyót kettévágjuk, majd ráöntjük a citromlevet, és megpároljuk. A halat feldaraboljuk, és a paprikához adjuk. Pár percig pá
A halat 24 órára beáztatjuk, és kétszer lecseréljük a vizét. A vizet leöntjük róla, feldaraboljuk, és kiszálkázzuk. A fokhagymát vastag szeletekre vágjuk,
Egy tálban a citromléhez keverünk sót, borsot és zsályát, majd ebben pácoljuk egy órát a feldarabolt angolnát. Ezután minden szeletet egy-egy zsályalevélbe
Ugrás a lap tetejére >>