A felszeletelt halat sózzuk, citromlevet folyatunk rá, majd egy órát állni hagyjuk. Ezután egy kivajazott jénaiba rakjuk, felöntjük a borral, rátesszük a felsz
A burgonyát egy tepsibe karikázzuk, sóval ízesítjük, majd beborítjuk a kiolvasztott, sózott, borsozott, felcsíkozott hallal. A vajat felhevítjük, hozzáadjuk a
Egy turmixba tesszük a sherryt, a szójaszószt, a cukrot, a fokhagymát, a citromlevet és a szezámolajat, sózzuk, borsozzuk, majd az egészet összeturmixoljuk. Ebbe
Csöpögtessük le a tonhalat, az olajos lében pedig pároljuk meg az apróra vágott hagymát. Ehhez adjuk még hozzá a tonhaldarabokat, a sűrített paradicsomot, a f
A tonhalat éles késsel finomra vagdalunk, sóval és borssal fűszerezzük. A masszából 8 pogácsát formálunk, és oldalanként 2,5-3 percig grillezzük. Hamburgerz
A tonhalat becsomagoljuk, és egy-két órára mélyhűtőbe tesszük. Ezután fél cm vastagon felszeleteljük. Egyenként két zsírpapír közé tesszük, és addig ü
Elkészítési idő: kb 10 perc
Energiatartalom: 280 kcal/1175 kj adagonként
A tonhalat nehéz szeletelni, ezért érdemes öblítés szárítás után a mélyhűtő
A haldarabokat egy nagy kerámiatálba dobjuk. A zöldcitrom és narancs levét, a köményt, a sót, és a fehér borsot beletesszük. Összekeverjük, és fóliával le
Ugrás a lap tetejére >>