A halat vékony, ujjnyi darabokra vágjuk. Egy norilapot, levelével lefelé, a szusigyékényre fektetünk. A szusirizst elsimítjuk rajta, úgy, hogy a szélén 2,5 cm
A halat besózzuk, majd négy alufóliára tesszük. Rárakjuk a felszeletelt koktélparadicsomot, a bazsalikomot, a petrezselymet és a felkarikázott főtt burgonyát.
Elkészítési idő: kb 20 perc
Energiatartalom: 232 kcal/970 kj adagonként
A pálmacukrot aprózzuk fel, a koriander leveleit pedig vágjuk csíkokra. A rákokat ö
A csuka csontjait, belsőségeit és bőrét eltávolítjuk, majd negyed órán keresztül sós vízben főzzük. Ezután összetörjük villával, hozzákeverjük a tejb
A halalaplevet, fűszereket, aprított fokhagymát összekeverve a halra kenjük. A kinyújtott vajas tésztát 6 részre osztjuk el, mindegyikre egy halszeletet teszünk
A sütőt 200 fokra előmelegítjük. A halsteaket a citromlével meglocsoljuk, sóval és fehér borssal ízesítjük. A vajat megmelegítjük, a halsteaket meghemperge
A hal felesleges részeit eltávolítjuk, majd beirdaljuk. Sózzuk, a vegetával ízesítjük. A krumplit meghámozzuk, majd felkarikázzuk, és egy jénaiba tesszük. Er
A halat sózzuk, elősütjük. A gombákat leforrázzuk, hozzáadjuk a babérlevelet, a borsot, az ecetet, sózzuk, borsozzuk. A gombát a halra kanalazzuk, rászórjuk a
Ugrás a lap tetejére >>