Egy tálban keverjük össze a majonézt a pestoval, majd tegyük félre. Egy edényben kezdjük el főzni a tejet, majd tegyük bele a halat, és pároljuk benne addig,
A halra citromlevet locsolunk, negyed órát állni hagyjuk, majd sózzuk, borsozzuk. A felkockázott hagymát és a felcsíkozott sonkát megpirítjuk, majd félretessz
Elkészítési idő: kb 40 perc
Energiatartalom: 319 kcal/1335 kj adagonként
Az újhagymát mossuk meg, és aprózzuk fel. Egy lábosba öntsük bele a vizet, a fehér
A halra citromlevet locsolunk, negyed órát állni hagyjuk, majd besózzuk. A felszeletelt hagymát vajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a halat, felöntjük a borral,
A paradicsomokat leforrázzuk, és a héjukat lehúzzuk. A fokhagymát megpucoljuk, majd a paradicsomot, a fokhagymát és a fenyőmagot összeturmixoljuk. Olajat melegí
A fokhagymát és a petrezselymet apróra vágjuk. A halat megmossuk, a farkát levágjuk. Tűzálló tálba tesszük, sózzuk, borsozzuk, befedjük zsemlemorzsával, fok
Elkészítési idő: kb 40 perc
Energiatartalom: 144 kcal/605 kj adagonként
Az újhagymát mossuk meg, és aprózzuk fel. Egy lábosba öntsük bele a vizet, a fehérb
A felaprított hagymát, fokhagymát megpirítjuk az olajban, hozzáadjuk a sáfrányt, szeletelt gombát, burgonyát, felöntjük egy kevés vízzel, és pár percig fő
Ugrás a lap tetejére >>