A tőkehalat kiáztatjuk, sótalanítjuk. Bőrét eltávolítjuk, és kiszálkázzuk, majd szétmorzsoljuk. Kevés olajon a felszelet paprikát megfonnyasztjuk, lassan me
Egy tálban keverjük össze a tojássárgákat, a tejszínt, sót és borsot. Adjuk hozzá az összemorzsolt halat. Vajban pároljuk meg a felkarikázott, a póréhagym�
A zöldségeket felkarikázzuk, összekeverjük a tőkehalmájjal és leöntjük a halolajból, fűszerekből, citromléből készült öntettel. Végül pár óráig ér
A halat vágjuk a rostokig keresztben, 7-2 cm méretű rudakra. A póréhagymát miután megmostuk, apró karikákra vágtuk, és besóztuk, 2 evőkanál vajon serpenyőb
Szeleteljük fel a halat, engedjük fel fel vízzel és fűszerezzük kakukkfűvel, babérlevéllel, sóval és borssal. Főzzük fel, csöpögtessük le és vágjuk apr�
A halfilékre citromlevet locsolunk, negyed órát állni hagyjuk, majd a sóval és a zelleres sóval meghintjük. Megkenjük mustárral, felgöngyöljük, majd megtűzz
A halra citromlevet locsolunk, fél órát állni hagyjuk, majd sózzuk, borsozzuk. Felszeleteltjük, felgöngyöljük, megtűzzük, majd egy kivajazott jénaiba tesszük
A halat megsózzuk, és hűtőbe tesszük.
A gombát felkockázzuk, a petrezselymet felaprítjuk majd mindkettőt vajon megpirítjuk. Rászórjuk a borsot és a sót.
Ugrás a lap tetejére >>