A halra citromlevet locsolunk, negyed órát állni hagyjuk, majd sózzuk és lisztbe forgatjuk. Egy jénait bedörzsölünk a fokhagymával, ebben felolvasztjuk a vajat,
A hagymát felkarikázzuk, a paradicsomot, padlizsánt, gombát felkockázzuk és olajon megpirítjuk őket. Ezután hozzáadjuk a fűszereket, bort, a sóval, borssal f
A sütő 175 fokra előmelegítjük. Minden tortillából 5 cm-es kört kiszúrunk( 7,5 cm-es pogácsaszaggatóval). A lapokat tölcsér formára tekerjük, és egy fogó
A zöldségeket felkarikázzuk és egy liter fűszeres vízbe feltesszük főni. Ha megpuhultak, a lébe keverjük a lisztet, tejfölt, csukafilét, pár percig párolju
Egy tálban keverjük össze a majonézt, a citromhéjjal és a citromlével, majd tegyük félre. Egy edényben kezdjük el főzni a tejet, majd tegyük bele a halat, é
Egy tálban keverjük össze a majonézt, a fokhagymával és a citromlével, majd tegyük félre. Egy edényben kezdjük el főzni a tejet, majd tegyük bele a halat, é
Egy tálban keverjük össze a majonézt, a metélőhagymával, a tárkonnyal és a citromlével, majd tegyük félre. Egy edényben kezdjük el főzni a tejet, majd tegy
Egy edényben kezdjük el főzni a tejet, majd tegyük bele a halat, és pároljuk benne addig, míg a pikkelyek el nem kezdenek leválni róla. A halakat kivesszük, és
Ugrás a lap tetejére >>