A felszeletelt halat almalébe tesszük, majd az őrölt pisztáciába forgatjuk, és egy órára hűtőbe rakjuk. Eközben a lisztet elkeverjük a tojással, és annyi l
Elkészítési idő: kb 35 perc
Energiatartalom: 144 kcal/602 kj adagonként
A halszószt, a cukrot, a kókuszkrémet keverjük el a currypasztával. Annyi currypasztá
Az olajat egy lábosban megforrósítjuk, és a hagymát 4-6 perc alatt aranyszínűre futtatjuk benne. A fokhagymát és a jalapenot beletesszük, és még 1 percig pir�
Az olajat egy lábosban megforrósítjuk, és a hagymát 4-6 perc alatt aranyszínűre futtatjuk benne. A fokhagymát és a jalapenot beletesszük, és még 1 percig pir�
A tonhalat felszeleteljük, borsozzuk, majd csak addig sütjük, amíg külseje megkérgesedik. Eközben az uborkát felcsíkozzuk, megszórjuk a reszelt gyömbérrel és
Csöpögtessünk citromlevet a hal külső és belső részére egyaránt, és szórjuk meg sóval, borssal. Tegyük a tőkehalat grillezőtálcára, és süssük 15 perc
Vajjal bélelt tepsibe helyezzük a hal filét, megfűszerezzük, és meglocsoljuk a vörösborral. A halhoz adjuk a felszeletelt gombát, hagymát, és megpároljuk. A h
A paradicsomot felszeleteljük, olajozott tepsibe tesszük, ráhelyezzük a lesózott lazacokat, és leöntjük a borral. Az aprított fokhagymát, egy ek olajat, morzsá
Ugrás a lap tetejére >>