A gombát beáztatjuk, a répát felkarikázzuk. A felaprózott hagymát megpirítjuk az olajban, majd hozzáadjuk a halat, a vermutot és a bort. Negyed órát főzzük,
A halat besózzuk, majd készre sütjük. A vajhoz keverjük a felaprózott chilit, petrezselymet és a rózsaborsot, kissé megmelegítjük, majd a halra folyatjuk. Vég
A harcsahúst besózzuk, majd paprikás lisztben megforgatjuk, majd serpenyőben kisütjük. A süllőhúst megtisztítjuk, majd 1-1,5 cm vastag szeletekre várjuk, és b
Elkészítési idő: kb 40 perc
Energiatartalom: 310 kcal/1299 kj adagonként
A gyömbérdarabokat mossuk meg és hámozás nélkül daraboljuk fel. Egy fazékba önt
A hagymákat, a gyömbért és a chilit az olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a citromfüvet és az alaplevet. Forrástól számított fél órát főzzük lefedve, ma
A hagymákat, a gyömbért és a chilit az olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a citromfüvet és az alaplevet. Forrástól számított fél órát főzzük lefedve, ma
Szedjük le a halról a pikkelyeket. Facsarjuk ki a citrom levét, és locsoljuk meg vele a halat kívül-belül, majd ízesítsük sóval. Kenjük be olajjal a gázgrill
Halfiléket aprítsuk fel.
Tálban keverjük össze a gnocchit, tojásokat, tejszínt, zsemlemorzsát. Tegyük bele a halat, és a masszát ízesítsük.
Tésztát sodo
Ugrás a lap tetejére >>