A vajban megpirítjuk a lisztet és a morzsát, majd beletesszük a felkockázott halfilét és a felaprózott petrezselymet. Az egészet alaposan elkeverjük, majd vizet
A halakat a hagymával együtt, sós vízbe feltesszük főni. Egy óra után leszűrjük a levest, és a harcsán kívül az összes hozzávalót lepasszírozzuk, és vi
A káposztát félbe vágjuk és vékonyan felszeljük. A sárgarépát is hosszú vékony csíkokra szeleteljük. Besózzuk és összedolgozzuk őket, így hagyjuk egy
Az ananászelvet és a bort felmelegítjük, majd beletesszük a cukrot és az előre beáztatott halenyvet.Ha felolvadt a cukor is, eloszlatjuk poharakban, és hűtőbe
A paradicsomokat leforrázzuk, lehúzzuk a héjukat, majd kimagozzuk, és felszeleteljük őket. 1-1 ek. vajban és olajban megsütjük a tonhalszeleteket, majd félretes
A tonhalat megtisztítjuk, felkockázzuk, bedörzsöljük sóval és állni hagyjuk.
A felszeletelt répát, paprikákat, pórét az olajon párolni kezdjük. Közben ho
A tonhalat négy darabra vágjuk és bepácoljuk sóval, borssal, amiben állni hagyjuk.
A felszeletelt hagymát egy wok edényben olajon üvegesre pároljuk és hozzád
Saláta:
Keverjük össze a paradicsomot, az olajbogyókat, a hagymát, a mozzarellát és a petrezselymet egy tálban. Sózzuk, borsozzuk. Locsoljuk meg 2 evőkanál ol
Ugrás a lap tetejére >>