A zöldségeket felkarikázzuk és a halakkal, f?szerekkel együtt feltesszük f?ni. Ha a hal megpuhult, lesz?rjük és tetszés szerint használjuk fel.
Bográcsban felolvasztjuk a zsírt és ebben félbevágott hagymát abálunk. Felöntjük egy liter vízzel, és amikor forr, megszórjuk pirospaprikával. Beletesszük a halfejeket és
A kagyló húsát hosszában elharmadoljuk, de a narancssárga ikrát érintetlenül hagyjuk, a garnélákat megtisztítjuk. A turmixba tesszük a fokhagymát, a feny?magot, a parmezá
Apró falatkákra darabold a halat. Annyi olajat forrósíts fel, amennyi ellepi, majd 2 percig süsd a darabkákat. Vedd ki és csöpögtesd le ?ket.
Vágd 4 cm-es darabokra az
A karikákra vágott hagymát, zöldpaprikát, paradicsomot 10 szem borssal, a babérlevéllel és a hal farkrészével 1 liter vízben 20 percig f?zzük. A megtisztított halat legal
A halat kifilézzük, majd besózzuk az ikrával, haltejjel együtt, és h?t?be tesszük. A ponty fejét, uszonyait, gerincét 2 l vízben kb. 3-4 órán át f?zzük, közben hagymát, s
A három féle halat megtisztítjuk, felszeleteljük és lesózzuk. A felaprított hagymát, paprikát, paradicsomot zsiradékban megpirítjuk, és felöntjük sós paprikás vízzel. A h
Kb. 1 kg halhoz egy jó nagy fej vöröshagymát számítunk, amit karikákra vágunk. A halat, a hagymát, az apró halakat és a piros paprikát 30 percig annyi vízben f?zzük, amen
Ugrás a lap tetejére >>