A hagymákat és a chilit az olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a krumplit és a paprikát. Felöntjük az alaplével, majd forrástól számított 5-6 percig főzzük
Veszünk egy kuktát, felvágjuk a hagymát és a megolvadt zsírban üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a pirospaprikát és az apróhalat, majd ráöntünk 1,5 liter vizet
Elkészítési idő: kb 1 óra
Energiatartalom: 395 kcal/1651 kj adagonként
A paradicsomot vágjuk be a tetején, aztán forrázzuk le, így már könnyen le tudjuk
A hallevet jól átfőzzük a sáfránnyal, majd 30 percre félre tesszük.
A felvágott újhagymát megpároljuk az olívaolajon, belekeverjük a bort, majd felöntjük
Keverjük egy edénybe lágy tésztává a lisztet, forró és hideg vizet, és az olajat. Gyúrjuk össze, majd vágjuk fel 16 darabra. Nyújtsuk ki kör alakú szeletek
Elkészítési idő: kb 1 óra
Energiatartalom: 100 kcal/414 kj adagonként
A leveszöldséget mossuk meg és aprózzuk fel egy lábasba. Ehhez adjuk hozzá a rombusz
A hal fejéből, gerincéből és uszonyaiból alaplevet főzünk. A halhúst felkockázzuk, megsózzuk, majd hűtőbe tesszük.
A zöldségeket felszeleteljük, majd a
A felaprózott hagymát és a gombát megpirítjuk, majd hozzáadjuk a fokhagymát is. Ezután felöntjük a hallével és a paradicsom levével, és beletesszük a parad
Ugrás a lap tetejére >>