Bográcsban kevés vízben 2-3 fej apróra vágott hagymát puhítunk. Beledobunk pár darab halászlékockát. Aztán belerakjuk a feldarabolt halakat, felöntjük elege
Halak fejéből és farkából alaplevet főzünk. Zsírban hagymát pirítunk, megszórjuk pirospaprikával és felöntjük vízzel. Amikor forr, beletesszük a halakat
Bográcsban egy ek-nyi zsírban aprított hagymát fonnyasztunk, és felöntjük egy kevés vízzel. Forrás közben megszórjuk pirospaprikával és ismét öntünk rá
Bográcsban apróra vágott hagymát pirítunk, felöntjük vízzel és forrás közben megszórjuk pirospaprikával, borssal, majd beleteszünk 3 eldarabolt csöves papr
Feldaraboljuk a halakat és megsózzuk őket. Megfőzzük az alaplevet. Bográcsban két liter vízben, apróra vágott hagymával, csöves paprikával addig főzzük, m
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom