A hagymát, a gyömbért, a chilit és a citromfüvet az olajon megpároljuk, majd felöntjük az alaplével. Forrástól számított 20 percig főzzük lefedve, majd hoz
A halat megmossuk, lebőrözzük, kiszálkázzuk és kifilézzük. A halmaradékokra 2 liter vizet öntünk, főzzük egy órán át, jól megsózzuk és hozzáadjuk a fe
A felaprózott hagymát bográcsban a zsíron megpirítjuk, majd megszórjuk a paprikával, és hozzáadjuk a halaprólékot. 3 liter vizet öntünk hozzá, majd a zölds
A halat megmossuk, lebőrözzük, kiszálkázzuk, a levágott fejét és farkát az üvegesre párolt hagymán megpirítjuk. Pirospaprikával ízesítjük és körülbel
Egy lábosban a megolvasztott vajra szórjuk a lisztet, hozzáöntjük a tejet és a levest, majd sózzuk, borsozzuk, a sáfránnyal és a szerecsendióval fűszerezzük.
A halat sóval, babérlevéllel, és apróra vágott vöröshagymával, valamint a borral feltesszük főni 30 percre. a halat kivesszük, lehúzzuk a bőrét, kiszálká
A halat felszeleteljük, besózzuk, majd félretesszük. Egy lábosba teszünk 2 liter vizet, ecetet, babérlevelet, sót, borsot és a felszeletelt hagymát, majd 15 per
A halakat lepikkelyezzük, kibelezzük, fejüket levágjuk. A fejeket, zöldségeket sós vízbe feltesszük főni, a halhúst felszeleteljük. Kb. két óra után a leve
Ugrás a lap tetejére >>