A kagyló húsát hosszában elharmadoljuk, de a 
narancssárga ikrát érintetlenül hagyjuk, a garnélákat megtisztítjuk. A turmixba tesszük a 
fokhagymát, a fenyőmagot, a 
parmezánt, a petrezselymet és a 
bazsalikomot, az egészet összeturmixoljuk, majd egy üvegbe folyatjuk, és a te
tejére olajat öntünk. Eközben a felaprózott 
hagymát, a felkockázott répákat megpirítjuk olajon, majd felöntjük a felforralt húsalaplével. Hozzáadjuk a felkockázott 
karalábét, 
krumplit és 
zellert is, majd 
sózzuk, 
borsozzuk. Egy idő után a levestésztát is beletesszük, majd ha a zöldségek megpuhultak, belekerül a zöldbab és a felkockázott 
cukkini is. Néhány perc elteltével levesszük a tűzről, majd a 
tejszínnel felöntjük, és hozzákeverjük a fehérbabot, a garnélát, a kagylót és 3 kanál pestót is. Az egészet újból felfőzzük, majd kínálhatjuk is.
Szerző: 
Ízletes receptek          Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>