A kagyló húsát hosszában elharmadoljuk, de a
narancssárga ikrát érintetlenül hagyjuk, a garnélákat megtisztítjuk. A turmixba tesszük a
fokhagymát, a fenyőmagot, a
parmezánt, a petrezselymet és a
bazsalikomot, az egészet összeturmixoljuk, majd egy üvegbe folyatjuk, és a te
tejére olajat öntünk. Eközben a felaprózott
hagymát, a felkockázott répákat megpirítjuk olajon, majd felöntjük a felforralt húsalaplével. Hozzáadjuk a felkockázott
karalábét,
krumplit és
zellert is, majd
sózzuk,
borsozzuk. Egy idő után a levestésztát is beletesszük, majd ha a zöldségek megpuhultak, belekerül a zöldbab és a felkockázott
cukkini is. Néhány perc elteltével levesszük a tűzről, majd a
tejszínnel felöntjük, és hozzákeverjük a fehérbabot, a garnélát, a kagylót és 3 kanál pestót is. Az egészet újból felfőzzük, majd kínálhatjuk is.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>