A halat alaposan megtisztítjuk, leszedjük a bőrét, kiszálkázzuk és kifilézzük. A pontymaradékot felöntjük 3 liter vízzel, főzni kezdjük, sóval és a felv
Apró halakból és fejből alaplevet főzünk 3 liter vízben az apróra vágott hagymával, csöves paprikával és pirospaprikával. Fél óráig főzzük, ezután át
Megfőzzük az alaplevet. Kevés vízben, az összes lére számítva literenként 1-1 fej összevágott hagymát fonnyasztunk. Majd ismét öntünk rá vizet, feldarabol
Kevésbé szálkás halakat megpucoljuk és besózzuk. Zsírban hagymát pirítunk, megszórjuk pirospaprikával, felöntjük vízzel. Teszünk bele zöldségeket és ezu
A halat megtisztítjuk, leszedjük a bőrét, kiszálkázzuk, majd ledaráljuk. Ezután összedolgozzuk a főtt rizzsel, sóval és borssal ízesítjük. Hozzáadjuk az a
Egy edényben olajon pároljuk meg a felkockázott hagymát, adjuk hozzá a karikákra vágott répát, a felkockázott burgonyát és a borsót. Tegyünk hozzá 8 dl viz
A feldarabolt halra locsoljuk a citromlevet. A húsleveskockákat, a babérlevelet, szegfűszeget, reszelt citromhéjat egy lábosba tesszük, felöntjük egy liter vízz
A hagymát megpucoljuk és félbevágjuk. Néhány szál petrezselymet finomra vágunk, a paradicsomot meghámozzuk és felaprítjuk. A fokhagymát és a tojásokat megpu
Ugrás a lap tetejére >>