A halat alaposan megtisztítjuk, leszedjük a b?rét, kiszálkázzuk és kifilézzük. A pontymaradékot felöntjük 3 liter vízzel, f?zni kezdjük, sóval és a felvágott hagymával íz
Apró halakból és fejb?l alaplevet f?zünk 3 liter vízben az apróra vágott hagymával, csöves paprikával és pirospaprikával. Fél óráig f?zzük, ezután átpasszírozzuk. Levet i
Megf?zzük az alaplevet. Kevés vízben, az összes lére számítva literenként 1-1 fej összevágott hagymát fonnyasztunk. Majd ismét öntünk rá vizet, feldaraboljuk az apóra hal
Kevésbé szálkás halakat megpucoljuk és besózzuk. Zsírban hagymát pirítunk, megszórjuk pirospaprikával, felöntjük vízzel. Teszünk bele zöldségeket és ezután kerülnek bele
A halat megtisztítjuk, leszedjük a b?rét, kiszálkázzuk, majd ledaráljuk. Ezután összedolgozzuk a f?tt rizzsel, sóval és borssal ízesítjük. Hozzáadjuk az apróra vágott hag
Egy edényben olajon pároljuk meg a felkockázott hagymát, adjuk hozzá a karikákra vágott répát, a felkockázott burgonyát és a borsót. Tegyünk hozzá 8 dl vizet, sót és a hú
A feldarabolt halra locsoljuk a citromlevet. A húsleveskockákat, a babérlevelet, szegf?szeget, reszelt citromhéjat egy lábosba tesszük, felöntjük egy liter vízzel, majd í
A hagymát megpucoljuk és félbevágjuk. Néhány szál petrezselymet finomra vágunk, a paradicsomot meghámozzuk és felaprítjuk. A fokhagymát és a tojásokat megpucoljuk, és hos
Ugrás a lap tetejére >>