A pontyokat megtisztítjuk, pikkelyüket, fejüket, farkukat, uszonyaikat eltávolítjuk, majd a húsukat felszeleteljük. Ezután fogunk egy lábost, beleöntünk 2 liter vizet, só
Megmossuk és megtisztítjuk a halnyesedéket. A zöldségeket is megtisztítjuk, a répát, a zellert és az ánizst feldaraboljuk, a fokhagymát összezúzzuk. Ezután az olívaolajo
A zöldségeket megtisztítjuk, nagyobb darabokra vágjuk, majd olívaolajon, egy nagyobb edényben megpirítjuk, ehhez hozzáadjuk a halfejeket, és a csontokat és addig pörköljü
Elkészítési id?: kb 1 óra
Energiatartalom: 592 kcal/2486 kj adagonként
El?ször a süt?t melegítsük el? 200 fokra, légkeverés esetén a 180 fok is elegend? lesz.
Miközb
A pontyot vágjuk csíkokra, és alaposan sózzuk is be. Egy edényben 1 liter vízzel tegyük fel f?ni a csíkokra vágott zöldségeket, a hagymát és a babérlevelet. F?szerezzük m
Az apróhalakat egy lábosban egy órán keresztül f?zzük, egy másik edényben pedig a halszeleteket és a hagymát. Az apróhalakat áttörjük, majd a többi halhoz adjuk a levével
Az apróhalakat megtisztítjuk, majd egy lábosba tesszük, felöntjük 1,5 liter vízzel, és f?zni kezdjük. Eközben a többi halat is megtisztítjuk, majd a felaprózott hagymával
A halat alaposan megtisztítjuk. A hagymát felaprózzuk, bográcsba tesszük, majd hozzáöntünk 1 liter vizet, és beletesszük a halat. Ha elkezd forrni, beletesszük a pirospap
Ugrás a lap tetejére >>