A halat alaposan megtisztítjuk, megsózzuk, majd a felaprózott hagymával együtt egy bográcsba tesszük. Ezután felöntjük 2 liter vízzel, és f?zni kezdjük. Mikor felforrt, h
A hal pikkelyét, fejét, farkát és uszonyát eltávolítjuk, majd a törzsét szeletekre vágjuk. A hagymát felaprózzuk, majd egy lábosba tesszük a hallal és 3 liter vízzel egy
A halcsontokat megtisztítjuk, majd egy lábosba tesszük, és 1,3 liter vízzel feltöltjük. Sózzuk, majd háromnegyed órát így f?zzük. Eközben a felaprózott hagymát olajon
A halakat megtisztítjuk, felesleges részeiket eltávolítjuk, majd húsukat felszeleteljük. Az apróhalakat egy lábosba tesszük, felöntjük 3 liter vízzel, majd megf?zzük, és
A halak pikkelyét és felesleges testrészeiket eltávolítjuk, majd a ponty húsát felszeleteljük. Ezután fogunk egy lábost, 3 liter vizet töltünk bele, majd beletesszük a ha
A halak pikkelyét és felesleges testrészeit eltávolítjuk, majd a ponty húsát felszeleteljük. Fogunk egy lábost, beletöltünk 3,5 liter vizet, majd beletesszük az apróhalak
A hal pikkelyét, fejét, farkát, uszonyait és bels?ségeit eltávolítjuk, majd kifilézzük, és felszeleteljük. A fejét és csontjait egy lábosba tesszük, hozzáadjuk a hagymát
Elkészítési id?: kb 40 perc
Energiatartalom: 482 kcal/2025 kj adagonként
A paradicsomot mosás után vágjuk kockákra. A vöröshagymát pucoljuk meg, majd azt is kockázzuk
Ugrás a lap tetejére >>