Egy tálban összekeverjük a vajat, a búzadarát, a tojást, a parmezánt és kevés sót, majd galuskákat csinálunk bel?le, és készre f?zzük ?ket. A f?z?vízben megf?zzük a felka
A pontyot felszeleteljük, majd besózzuk, és félretesszük. Eközben a felaprózott hagymát zsíron megpirítjuk, majd megszórjuk a liszttel, a paprikával. Felöntjük másfél lit
A halat felcsíkozzuk, a hagymát felaprítjuk és az utóbbit megpirítjuk a vajon, hozzáadjuk a lisztet, felöntjük egy liter vízzel, beletesszük a halászlékockát és az összes
A halat megtisztítjuk, leb?rözzük, kiszálkázzuk, majd felszeleteljük és bepácoljuk a sóval és borssal. A zöldségeket keskeny csíkokra vágjuk, majd az üvegesre párolt hagy
A hal megtisztítása után vágjuk le a ponty fejét, farkát és további kis darabokat, majd sózzuk be az egészet. Egy edényben tegyük fel f?ni ezeket 6 dl vízben, a borssal é
A zöldségeket vékonyra szeleteljük, megszórjuk liszttel és felöntjük egy liter vízzel. Beletesszük a halászlékockát, a f?szerezett, felaprított busafilét, tejszínt, készr
Egy liter vízben elkezdjük f?zni a halcsontot, amelyet a fölvágott póréhagymával, a borssal és sóval ízesítünk. Kissé lefedve háromnegyed óráig rotyogni hagyjuk, majd ala
A hagymákat az olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a paradicsomot, a chilit, a kakukkfüvet és az alaplevet. Forrástól számított kb. 20 percig f?zzük lefedve, közben a kag
Ugrás a lap tetejére >>