Fogunk egy tálat, beletesszük a besózott, borsozott halfilét és angolnát, majd hozzáadjuk az olaj felét, a fokhagymát, a sáfrányt, a répát, a köményt és a póréhagymát. Az
A halakat tisztítsuk meg, öblítsük át, csöpögtessük le, vágjuk fel és hintsük meg liszttel. A kagylót és a langusztát is alaposan tisztítsuk meg.
Két ev?kanál olajban fu
A hagymát és a chilit az olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a halat és az alaplevet. 6-7 percig így pároljuk, majd a halat félretesszük, a helyére a krumplit rakjuk. A b
Elkészítési id?: kb háromnegyed óra
Energiatartalom: 343 kcal/1439 kj adagonként
A sárgarépát mossuk meg kockázzuk fel apróra. A paprikával hasonlóképpen járjunk el,
A gyömbért, a chilit és a hagymákat az olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a chiliszószt és az alaplevet. Forrástól számított 20 percig f?zzük lefedve, közben a tésztát f
A hagymákat az olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a paradicsomot, a chilit, a currypasztát és az alaplevet. Forrástól számított kb. 20 percig f?zzük lefedve, közben a ka
Többféle halból jó elkészíteni. Tisztítsa meg a halakat, majd a fejekkel és farkakkal bélelje ki a bogrács/fazék alját, hogy a halat megvédje a leégést?l. Tegye rá az apr
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom