A ponty pikkelyét, fejét, farkát és uszonyait eltávolítjuk, majd húsát szeletekre vágjuk, és besózzuk. A felaprózott hagymát és a halat egy lábosba tesszük, majd 3 liter
A ponty pikkelyét, fejét, farkát és uszonyait eltávolítjuk, majd húsát szeletekre vágjuk, és besózzuk. A felaprózott hagymát és a halat egy lábosba tesszük, majd 3 liter
A ponty pikkelyét, fejét, farkát eltávolítjuk, majd húsát felszeleteljük. A bográcsba tesszük a felaprózott hagyma egy részét és néhány szelet halat. Ezt sózzuk, paprikáz
Elkészítési id?: kb fél óra
Energiatartalom: 355 kcal/1475 kj adagonként
Készítsünk egy tál meleg vizet, amibe belerakhatjuk az üvegtésztát. Ott hagyjuk 10 percen át
A bográcsban a felaprózott hagymát a zsírban megpirítjuk, majd beleszórjuk a paprikát, és felöntjük 3 liter vízzel. Ezután megvárjuk amíg felforr, ekkor tesszük bele az a
Elkészítési id?: kb 1 óra
Energiatartalom: 336 kcal/1415 kj adagonként
A rák páncélját, lábait és ollóit törjük fel, és vegyük ki bel?le a rákhúst. Valamennyi bels?sé
A hagymát az olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a halat és az alaplevet. 6-7 percig így pároljuk, majd a halat félretesszük, a helyére a krumplit rakjuk. A burgonyát is
A hagymát az olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a halat és az alaplevet. 6-7 percig így pároljuk, majd a halat félretesszük, a helyére a krumplit rakjuk. A burgonyát is
Ugrás a lap tetejére >>