A hagymát bográcsban megpirítjuk, majd borsozzuk, és felöntjük 2 liter vízzel. Miután felforrt, beletesszük a halakat és halfejeket, valamint a felszeletelt par
A halak felesleges részeit eltávolítjuk, majd húsokat felszeleteljük, besózzuk. Ezután a levágott fejeket, farkakat bográcsba tesszük a felaprózott hagymával
A hagymákat az olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a paprikát, a pürét és az alaplevet. Kb. 5 percig forraljuk, majd beletesszük a narancs levet,- héjat és a ha
A hagymákat az olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a paprikát, a pürét és az alaplevet. Kb. 5 percig forraljuk, majd beletesszük a narancs levet,- héjat, a tész
Forrósítsuk fel az olajat, tegyük bele a fokhagymát és a hagymát, és pirítsuk üvegesre. Adjuk hozzá a cukkinit, dinszteljük 3 percig.
Öntsük hozzá az alapl
A halak felesleges részeit eltávolítjuk, majd húsokat felszeleteljük. Ezután a felaprózott hagymát és a halat egy lábosba tesszük, felöntjük 4 liter vízzel,
Elkészítési idő: kb 40 perc
Energiatartalom: 225 kcal/930 kj adagonként
A paradicsomokat egy helyen vágjuk be egy kicsit, majd forrázuk le őket. A bevágásn
A hal fejéből, uszonyaiból és gerincéből alaplevet főzünk. A halhúst felcsíkozzuk és hűtőbe tesszük.
A hagymát felaprítjuk, a zöldségeket felszeletelj
Ugrás a lap tetejére >>