A hagymát bográcsban megpirítjuk, majd borsozzuk, és felöntjük 2 liter vízzel. Miután felforrt, beletesszük a halakat és halfejeket, valamint a felszeletelt paradicsomot,
A halak felesleges részeit eltávolítjuk, majd húsokat felszeleteljük, besózzuk. Ezután a levágott fejeket, farkakat bográcsba tesszük a felaprózott hagymával együtt. Felö
A hagymákat az olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a paprikát, a pürét és az alaplevet. Kb. 5 percig forraljuk, majd beletesszük a narancs levet,- héjat és a halat. Addig
A hagymákat az olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a paprikát, a pürét és az alaplevet. Kb. 5 percig forraljuk, majd beletesszük a narancs levet,- héjat, a tésztát és a h
Forrósítsuk fel az olajat, tegyük bele a fokhagymát és a hagymát, és pirítsuk üvegesre. Adjuk hozzá a cukkinit, dinszteljük 3 percig.
Öntsük hozzá az alaplevet, a paradi
A halak felesleges részeit eltávolítjuk, majd húsokat felszeleteljük. Ezután a felaprózott hagymát és a halat egy lábosba tesszük, felöntjük 4 liter vízzel, és így f?zni
Elkészítési id?: kb 40 perc
Energiatartalom: 225 kcal/930 kj adagonként
A paradicsomokat egy helyen vágjuk be egy kicsit, majd forrázuk le ?ket. A bevágásnál kezdjük
A hal fejéb?l, uszonyaiból és gerincéb?l alaplevet f?zünk. A halhúst felcsíkozzuk és h?t?be tesszük.
A hagymát felaprítjuk, a zöldségeket felszeleteljük, majd az olajon
Ugrás a lap tetejére >>