A hagymákat az olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a paradicsomot, a chilit és az alaplevet. Forrástól számított kb. 20 percig főzzük lefedve, közben a kagylókat is lábos
A vajban megpirítjuk a lisztet és a morzsát, majd beletesszük a felkockázott halfilét és a felaprózott petrezselymet. Az egészet alaposan elkeverjük, majd vizet öntünk ho
A halakat a hagymával együtt, sós vízbe feltesszük főni. Egy óra után leszűrjük a levest, és a harcsán kívül az összes hozzávalót lepasszírozzuk, és visszaöntjük a levesb
Elkészítési idő: kb 80 perc
Energiatartalom: 484 kcal/2036 kj adagonként
A paprikákat mossuk meg, távolítsuk a magokat és szárakat, majd a paprikák húsát vágjuk csíko
A chilit és a currypasztát az olajon fél percig pirítjuk, majd hozzáadjuk a limeleveleket és az alaplevet. Forrástól számított 20 percig főzzük lefedve, majd leszűrjük, a
Elkészítési idő: kb 20 perc
Energiatartalom: 232 kcal/970 kj adagonként
A pálmacukrot aprózzuk fel, a koriander leveleit pedig vágjuk csíkokra. A rákokat öblítsük át,
Elkészítési idő: kb 40 perc
Energiatartalom: 310 kcal/1299 kj adagonként
A gyömbérdarabokat mossuk meg és hámozás nélkül daraboljuk fel. Egy fazékba öntsünk 3 liter v
A hagymákat, a gyömbért és a chilit az olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a citromfüvet és az alaplevet. Forrástól számított fél órát főzzük lefedve, majd az egészet les
Ugrás a lap tetejére >>