A hagymát és a szalonnát az olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a halat és az alaplevet. 6-7 percig így pároljuk, majd a halat félretesszük, a helyére a krumplit rakjuk.
A felaprított hagymát olajon megpirítjuk, majd a f?szerekkel és a chilivel ízesítjük. Néhány perc elteltével beletesszük a paradicsomot, a borsót és a hallevet is, majd f
A mártás hozzávalóit alaposan összeturmixoljuk.
A rákokat megfelel?en megtisztítjuk, a páncélt megpirítjuk, majd 2,5 deci vízben pároljuk. Ha elf?tt újra ugyanennyit önt
Miközben a rizst puhára f?zzük, az olajban megpirítjuk a felaprózott hagymát, a zellert, az összepréselt fokhagymát és a felkockázott paprikákat. Miután megpuhultak, hozz
A halfilét felszeleteljük, kb. 3*3 cm-es darabokra, majd sózzuk, borsozzuk, és kicsit állni hagyjuk. Eközben egy lábosba 2 liter vizet töltünk, beletesszük a répát, a gyö
Zsírban hagymát pirítunk, megszórjuk pirospaprikával és borssal. Felöntjük 2 liter vízzel és forrni hagyjuk. Adunk hozzá 2-3 csöves paprikát is. Mikor forr, beletesszük a
A gyömbért és a hagymákat az olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a chiliszószt és az alaplevet. Forrástól számított 20 percig f?zzük lefedve, közben a tésztát forró vízbe
A hagymákat az olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a paradicsomot, a chilit, a kakukkfüvet és az alaplevet. Forrástól számított kb. 20 percig f?zzük lefedve, majd a halat
Ugrás a lap tetejére >>