Zsírban hagymát pirítunk, megszórjuk pirospaprikával, pár szem borssal és ételízesít?vel. Csíp?s paprikát is teszünk bele valamint s?rített paradicsomot. Ekkor rakjuk bel
A halat alaposan megmossuk és feldolgozzuk, a fölösleges részeit félre tesszük. Ezután felszeleteljük és jól bemasszírozzuk sóval, így hagyjuk egy órát állni.
A halmarad
A halat alaposan megmossuk, feldolgozzuk, a b?rét leszedjük és kifilézzük. Ezután bevágjuk és felszeleteljük. A pontydarabokat sóval, pirospaprikával és cseresznyepaprika
Vízben hagymát fonnyasztunk. Ha megsárgult, beledarabolunk apró halat, krumplit és csíp?s paprikát. Ízesítjük. Feldaraboljuk a nagyobb halakat és hagyjuk ?ket sóban állni
Olajban apróra vágott hagymát pirítunk, megszórjuk pirospaprikával és felöntjük vízzel. Felforraljuk. Feldaraboljuk a halakat és hagyjuk sóban állni. A lébe teszünk pár c
Fogunk egy lábost, beletesszük a feldarabolt halat, majd felöntjük a hallével, és 3 percig így f?zzük. Eközben a mogyoróhagymát felkarikázzuk, a köményt és a paprikát fel
Bográcsban szalonnadarabokat pirítunk és hagymát pirítunk benne. Megszórjuk pirospaprikával és felöntjük vízzel. A lébe 3-5 ledarált apró halat, halfejet, krumplit, csöve
Olajban hagymát pirítunk, megszórjuk pirospaprikával, és felöntjük vízzel. Beletesszük az összedarabolt apró halakat. Teszünk még bele petrezselyem és zellerlevelet, fokh
Ugrás a lap tetejére >>